Різноманіття кондиционерів

Різноманіття кондиционерів

Для побутового споживача зазвичай використовуються спліт-системи настінного типу. Настінні спліт-системи складаються з внутрішнього і зовнішнього блоку, комплектуються пультом ДУ, оснащуються різноманітними опціями для очищення повітря, зручності управління, можуть бути з компресором постійної і змінної (інверторним) потужності. Внутрішній блок призначений для установки на стіні, під стелею приміщення.

настінний

До попупромислової серії кондиціонерів відносяться наступні спліт-системи.

Касетний тип. Цей тип спліт-систем характеризується внутрішнім блоком, який необхідно монтувати в стелі, спочатку забезпечивши монтаж блоку, а потім встановлювати декоративну панель входу-виходу повітря. Такий тип кондиціонерів ми рекомендуємо для офісних приміщень, оскільки  основна роздача повітря відбувається в 4-х напрямках, додаткові кутові канали забезпечують більш рівномірний повітряний потік. Що доволі зручно, коли люди постійно сидять на робочих місцях. Всі касетні внутрішні блоки обладнані вбудованими дренажними насосами. 

Касетний тип

Підлогово-стельовий тип. Такі спліт-системи можна монтувати на стелі або стіні, відповідно, враховуючи специфіку планування і розстановки предметів у приміщенні. Такий тип зручно використовувати для  приміщень з високими стелями. Розміщення на стелі забезпечує потік повітря в потрібному напрямку.

Стельовий тип     Підлоговий тип

Колонні кондиціонери. Такий тип кондиціонерів зручно використати у великих холах, ресторанах, касових залах, конференц-залах. Вони прості в монтажі, створюють потужний повітряний потік, що направляється двома рядами жалюзі, встановлюються на підлозі приміщення і за зовнішнім виглядом схожі на шафу. Їх використовують в приміщеннях, де неможливо використовувати поверхню стін і стель, або висота стель досягає більше 5 м, при цьому на підлозі є запас площі. За допомогою колонних кондиціонерів можна організувати повітряне опалення, оскільки внутрішній блок оснащений потужним ТЕН-ом, для роботи якого потрібно 3-фазне електроживлення.

Колона

Канальний тип. Такі системи використовуються в приміщеннях де важливо рівномірно розподілити повітряні потоки, а також в приміщеннях  які потребують дизайнерських рішень. Оскільки самого блоку в кімнаті не видно, а тільки решітки або дифузори розподілу повітря помітні для погляду. Внутрішній блок канального типу забезпечує можливість прихованої установки за підвісною стелею і розподіл повітря по повітряних каналах. Корисною особливістю такого типу кондиціонерів є можливість подачі свіжого повітря з вулиці у приміщення.

Канальний 

Ми можемо запропонувати покупцеві широкий асортимент кліматичного обладнання. Гнучкі конкурентні ціни. У нашій компанії можна вибрати кондиціонер для будь-якого виду і типу приміщення. Ми зможемо підібрати кондиціонер за Вашим конкретним критеріям, виходячи з побажань замовника, для будь-яких потреб і можливості. І не важливо який це об'єкт: квартира або офіс, магазин або окрема кімната, котедж або приватний будинок. До кожного покупця у нас індивідуальний підхід. Ми намагаємося дати замовнику вичерпну інформацію про товар і монтаж, що б при купівлі у Вас не залишалося ні тіні сумніву, що Ви зробили правильний вибір.

Ми можемо запропонувати клієнту кондиціонери провідних торгових марок: Mitsubishi Heavy (Японія),  Panasonic(Японія), Galactic (Китай), Hisense (Китай), NeoClima (Китай) та ін.

Всі коментарі