Обслуговування холодильного обладнання

Обслуговування холодильного обладнання

Сучасне холодильне устаткування є досить складним механізмом, який включає в себе різні типи вузлів. Природно, що при регулярному використанні, комплектуючі зношуються, це і може привести до поломки. Часто, з огляду на специфіку даного роду обладнання, утворюються витіки холодоагенту у атмосферу. Такі несправності не залежать від виробника. Це питання правильної експлуатації і своєчасного проходження технічного обслуговування.

В обслуговування холодильного обладнання входить, діагностика, яка включає в себе перевірку герметичності, температурного режиму, наявність витоку холодоагенту і т. ін. Важливо також періодично очищувати агрегат і клеми від можливих забруднень. Доцільність проведення профілактичних робіт очевидна. Регулярне проходження технічного обслуговування дає можливість уникнути поломок, підвищити ефективність використовуємого обладнання, убезпечити співробітників. Вчасно не виявлена ​​несправність може перерости в поломку, яка зажадає капітального ремонту.

Зверніть увагу на те, що компанії, які займаються сервісним обслуговуванням, крім високих професійних навичок, повинні бути добре знайомі з правилами пожежної безпеки, захисту охорони праці, а також з порядком обслуговування холодильного обладнання, його агрегатів і вузлів.

Всі коментарі