Ремонт торгового обладнання магазинів

Ремонт торгового обладнання магазинів

Ремонт торгового холодильного обладнання - одне з найбільш актуальних завдань для багатьох сервісних центрів, що спеціалізуються на цьому напрямку. Майстри сервісних центрів проводять щомісячний огляд, діагностику та профілактику обладнання. Це глобально зменшує кількість поламок і підвищує ефективність роботи торгового холодильного обладнання. Також, фахівці можуть провести роботи по встановленню обладнання, налаштування на правильну і коректну його роботу. Такі дії сприяють оптимальній і безперебійній роботі холодильного обладнання. Адже несправності для будь-яких торгових точок, незалежно від їх розміру, небезпечні фінансовими втратами. Саме тому, своєчасне налагодження торгового холодильного обладнання надзвичайно важливе.

Усунення несправностей в торговому холодильному обладнанні вельми копіткий процес. Необхідно, щоб цими роботами займався досвідчений фахівець, який зможе діагностувати поломку, відремонтувати або замінити необхідний вузол і налагодити холодильне обладнання якісно і в найкоротші терміни. На жаль, дуже часто власники торгового холодильного обладнання, звертаються до фахівців, після повної відмови техніки. Або ж, коли вона знаходиться в критичному стані.

Заходи по ремонту даного виду техніки, умовно, можна розділити на три групи, виходячи зі ступеня втрати робочих якостей:

зношуються,

піддаються корозії

комбіновано-старіючі.

Якщо необхідно провести роботи середнього рівня, то фахівцями проводиться демонтаж холодильного обладнання. Всі блоки розбирають, чистять і промивають. Проводять заміну прокладок, пластин, пружин клапанів і інших деталей, що мають дефекти. Після діагностики, при необхідності, замінюють випарники, ресивери, конденсатори і т. ін. Безумовно, ремонт торгового холодильного обладнання, включає в себе і заміну полиць, дверей, розбитого скла, пошкодженої ізоляції та інших механічних пошкоджень. Такі комплектуючі доцільно замінити на фірмові, які спеціально розроблені даною фірмою для даної моделі. Це допоможе продовжити термін експлуатації холодильного обладнання і не знизить його продуктивність. Людством ще не придумана така техніка, яка рано чи пізно, не зламалася б. Регулярне і своєчасне проведення технічного обслуговування стане запорукою для тривалої і безвідмовної роботи торгового холодильного обладнання.

Всі коментарі

  1. diason

    Хорошая статья! Спасибо